Privatlivspolitik for Keld Hansen Bil A/S’ behandling af personoplysninger




-senest opdateret: 19.04.2018

Hos Keld Hansen Bil A/S overholder vi persondatalovgivningen. Ifølge loven skal vi oplyse dig om, hvordan vi behandler dine oplysninger f.eks. i forbindelse med at du køber eller sælger en bil, indgår en leasingaftale eller en aftale om servicering eller værkstedsbesøg eller ønsker at modtage vores markedsføringsmateriale med information om vores egne og vores samarbejdspartneres produkter, services og gode tilbud.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af personoplysninger.

Formål og typer af oplysninger

Keld Hansen Bil A/S behandler dine oplysninger til varetagelse af følgende overordnede formål:

  • Køb/salg af biler og leasing af biler
  • Servicering og værkstedsydelser
  • Markedsføring af vores ydelser, hvis du har givet samtykke til direkte markedsføring
  • Generelle formål som f.eks. overholdelse af gældende lovgivning, administration af vores kundeaftaler, statistik og forretningsudvikling.

 

Keld Hansen Bil A/S indsamler oplysningerne hos dig via offentligt tilgængelige kilder som f.eks. motorregistreret, cpr. -registret mv. og behandler blandt andet følgende kategorier af oplysninger:

  • Navn på ejer eller bruger af bilen
  • E-mailadresse og telefonnummer
  • Oplysninger om købshistorik hos Keld Hansen Bil A/S
  • Oplysninger om din bil, f.eks. bilmodel og stamdata
  • Informationer fra bilens It/styreboks. (F.eks. browserhistorik)
  • Informationer fra salg og servicering af bilen (F.eks. ved særligt udstyr på en bestemt bil)
  • Informationer om forsikring af bilen, herunder forsikringsselskab, antal skader på bilen mv.
  • Informationer fra serviceeftersyn og obligatoriske syn. (F.eks. indkaldelse til service)
  • Informationer om finansiering af bilen. (F.eks. oplysninger om finansieringsinstitut, pant i bilen, lånebeløb mv.)
  • Informationer fra førsalgs-aktiviteter (Herunder f.eks. kampagner)
  • Informationer om åbning, læsning mv. af modtaget elektronisk markedsføring.

 

Automatiserede, individuelle beslutninger (profilering)

Dine oplysninger anvendes til automatiseret, individuel beslutningstagning eller profilering. Det kan f.eks. være profilering med henblik på markedsføring, inddeling i kundegrupper mv.

 

Juridisk grundlag for behandling

Det juridiske grundlag for behandlingen af oplysningerne til brug for ovenstående formål er følgende:

  • Opfyldelse af en kontrakt, f.eks. kontrakt om køb og salg af en bil, tegning af forsikringer, aftaler om finansiering af biler, booking og gennemførelse af værkstedbesøg mv. (Databeskyttelsesforordningen art. 60, stk. 1, litra b)
  • Vores retlige forpligtelser som dataansvarlig for oplysningerne (Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra c)
  • Samtykke i forhold til direkte markedsføring og profilering i forbindelse med markedsføring (Databeskyttelsesfor­ordningen art. 6, stk. 1, litra a). Oplysningerne kan i visse situationer også blive behandlet til andre formål og på baggrund af andre juridiske grundlag. Derfor kan du opleve, at oplysningerne i en vis grad kan blive behandlet fremadrettet, selvom samtykket evt. trækkes tilbage.
  • Interesseafvejning ift. at dokumentere overholdelse af lovgivningen(Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f)
  • Interesseafvejning i forhold til at evaluere købs- og værkstedsoplevelser (Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f)
  • Interesseafvejning i forhold til statistik (Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f)

 

Kilder

Persondata indsamles direkte fra dig, dine it-enheder som smartphone, tablet eller computer, fra bilen og de transaktio­ner, som du gennemfører hos Keld Hansen Bil A/S samt fra forsikringsselskaber og finansieringsinstitutter.

 

Hjemmeside og digitale medier

På vores hjemmesider indsamler vi kun persondata, når du selv giver det til os. Eksempelvis når du booker et service til din bil eller bestiller en prøvetur. Ved at benytte vores hjemmesider accepterer du at vi indsamler fuldstændigt anonymiserede data om dig.

 

Online booking af værkstedstider

Når du bruger vores online booking til service og værksted, spørger vi om en række oplysninger så vi kan give dig den bedste service. Vi spørger om følgende informationer ved kontooprettelse og ved efterfølgende brug af bookingportalen:

  • Dit navn og adresse.
  • Din bils registreringsnummer og information om kilometertal.
  • Din e-mail og telefonnummer

 

Disse oplysninger bruges til at gøre det muligt at booke tid direkte i vores værksteders arbejdskalender. Vi benytter også din adresse og kontaktoplysninger til at kontakte dig, hvis der er aflysninger og eller anden information, der er vigtig for dig at vide i forbindelse med bookningen.

 

Brug af kontaktformularer

På khbil.dk kan du benytte dig af vores kontaktformularer ”Kontakt mig” og ”book prøvetur”. Alle steder beder vi om følgende informationer:

  • Dit navn
  • E-mail
  • Telefonnummer

 

Når du sender dine informationer til os, modtager vi dem i et sikkert kundedatabase system til videre behandling. Herved giver du Keld Hansen Bil A/S lov til at kontakte dig via disse informationer, eksempelvis med henblik på booking af prøvetur.

 

Cookiedata og automatisk indsamling af data

Vores digitale løsning er baseret på forskellige teknologier med det formål at sikre brugervenlighed og sikkerhed. Disse teknologier kan automatisk opsamle data for at kunne tilbyde den bedst mulige løsning, enten direkte af os eller af en tredjepart på vegne af os. Analyse af klikstrøms data og cookies er eksempler på dette.

Alle besøg til en digital løsning medfører at der sendes oplysninger fra din browser til en server. Det er via analyse af disse data, at vi optimerer de digitale løsninger. Data opsamles via tredjepart på vegne af os. Der kan opsamles data om din computer med henblik på systemadministration og interne marketingrelaterede analyser. Disse data er statistiske oplysninger om brugernes adfærd i de digitale løsninger. Eksempler på data der opsamles og analyseres:

  • dato og tidspunkt for besøg
  • de sider der besøges i løsningen
  • IP-adressen på den besøgende
  • geografisk placering
  • oplysninger om den anvendte browser og computer (type, version, operativsystem m.m.)
  • URL fra henvisningssted (siden, hvorfra den besøgende er kommet til vores løsning)

 

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies og de kan bruges til at holde styr på hvilke sider du har besøgt, de kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.

Når du benytter vores website, vil du møde en pop-up meddelelse med information om, at vi anvender cookies og om formålet med at indsamle data via cookies. Når du benytter vores website, accepterer du at vi anvender cookies. Vores hjemmeside kan ikke fungere uden cookies. Ønsker du ikke at fortsætte skal du forlade siden og slette dine cookies http://www.minecookies.org/cookiehandtering
Du vil ikke møde pop-up meddelelsen igen på vores side, før du har slettet dine cookies.

 

Vi anvender cookies til følgende formål:

  • Forbedre din brugeroplevelse og få avancerede funktioner til at virke
  • Forbedre hastigheden for webstedet
  • Tillade dig at dele sider med sociale netværk som Facebook o.a.
  • Løbende at forbedre vores hjemmeside til fordel for dig
  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette
  • Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig

 

Vi anvender ikke cookies til:

  • At indsamle personligt identificerbare oplysninger
  • At samle personfølsomme data ind
  • At videregive personligt identificerbare data til tredjepart

 

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg på vores website.

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://www.minecookies.org/cookiehandtering

Vores egne cookies

Vi anvender cookies til at få vores website til at fungere korrekt. Det sker f.eks. hvis der tilbydes personaliseringsvalg på websitet, validering af data såsom telefonnummer, betalingsløsninger, samt avanceret funktionalitet såsom afstemninger, produktbedømmelser mm.

 

Tredjeparts cookies

Vores website omfatter funktionalitet der leveres af tredjepart.

Vi anvender f.eks. Google Analytics og Facebook-pixel som webanalyseløsninger i vores digitale løsninger. I denne forbindelse sendes webanalyse data fra vores digitale løsninger til analyse i den service som Google Analytics og Facebook-pixel udbyder. Her fungerer Google Analytics og Facebook-pixel som ”databehandler” af de data, vi er ansvarlige for, og disse data må kun videregives efter aftale eller for at overholde retslige krav.

Du kan se mere om Googles fortrolighedspolitik her:
https://www.google.com/intl/da/policies/                              

Du kan se mere om Facebook-pixel fortrolighedspolitik her:
https://www.facebook.com/privacy/explanation

Deaktivering af disse cookies vil sandsynligvis afbryde de funktioner, der tilbydes af disse tredjeparter.

 

Cookies til Sociale Websites

For at du nemt kan ”Like” eller dele vores indhold på sites som Facebook og andre sociale medier har vi inkluderet deleknapper på vores site.

Vores website indeholder følgende sociale medier, som anvender cookies:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Google+
  • YouTube
  • Vimeo
  • Med flere

 

Konsekvenserne for privatlivets fred på disse varierer fra netværk til netværk og vil være afhængig af de personlige indstillinger, du har valgt på disse tjenester, og de vilkår, du har accepteret at anvende tjenesten under.

Om indsamlingen er frivillig eller obligatorisk

Når Keld Hansen Bil A/S indsamler personoplysninger direkte fra dig som den registrerede og behandler dine oplysninger til brug for markedsføringsformål, er det frivilligt at afgive oplysningerne. Konsekvenserne af ikke at give oplysningerne er at du ikke kan få oplysninger om tilbud, fordele, samarbejdspartnere mv.

Ved tilfredshedsundersøgelser og lign. bestemmer du selv om du vil afgive personoplysninger. Hvis du ikke gør det, kan Keld Hansen Bil A/S ikke følge op på din evaluering over for dig.

Når indsamlingen og behandlingen af personoplysninger sker i forbindelse med salg/køb af biler, leasingaftaler eller ser­vicering/værkstedsbesøg er det obligatorisk for Forhandleren at indsamle oplysningerne for at kunne indgå og opfylde kontrakten. Konsekvenserne af ikke at give oplysningerne er, at det ikke er muligt at indgå eller gennemføre aftalen.

 

Overførsel af personoplysninger til databehandlere eller som databehandler

Keld Hansen Bil A/S overfører personoplysninger til sine databehandlere, som behandler (herunder opbevarer) personoplys­ningerne. Pt. er det:

IT-leverandør:

CDK   Global, AutoDesktop/Biltorvet, Bilinfo

DMS-System:

Dracar+

Andet:

Renault   Danmark, Volvo Car Danmark


Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Forhandleren overfører personoplysninger til tredjeparter i forbindelse med køb/salg af biler og leasingaftaler, herunder finansieringsselskaber og forsikringsselskaber. Forhandleren videregiver dine personoplysninger til motorregistret, skat, eventuelle finansieringsselskaber, forsikringsselskaber mv., som skal bruge dine oplysninger i forbindelse med bilkøb, finansiering, modtagelse af købesum, tegning af forsikring, leasingaftale mv.

 

Opbevaringsperiode

Til brug for opfyldelse af kontrakter og tiltag forud derfor, opbevarer Keld Hansen Bil A/S oplysningerne i overensstemmelse med forældelsesreglerne af civilretlige krav.

Til brug for markedsføring, opbevarer Keld Hansen Bil A/S dine personoplysninger i den periode samtykket er gældende og i yderligere 5 år efter det til enhver tid senest udsendte markedsføringsmateriale.

Evalueringer mv. opbevares i den periode det er nødvendigt for at analysere og evt. følge op individuelt, dog ikke læn­gere end 1 år fra gennemførelse af evalueringen.

Til brug for øvrige formål, herunder lovpligtig dokumentation og iværksættelse af sikkerhedsforanstaltninger opbevares personoplysningerne så længe de er nødvendige ud fra lovhjemlede forældelsesregler for at ifalde straf.

 

Dine rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger, herunder visse ret­tigheder, herunder retten til indsigt i personoplysninger, retten til at få ændret ukorrekte oplysninger, retten til at få slettet oplysninger, retten til at få begrænset oplysninger, retten til dataportabilitet, retten til at gøre indsigelse mod behandlin­gen og videregivelse af personoplysningerne, og til at gøre indsigelse mod automatiseret, individuel beslutningstagning.

Du har også ret til at klage til en kompetent tilsynsmyndighed, herunder Datatilsynet.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger og/eller dine rettigheder i forbindelse hermed, er du velkommen til at kontakte Keld Hansen Bil A/S på:

Navn på   forhandler:

Keld   Hansen Bil A/S

Adresse:

Korshøj 4,   3600 Frederikssund

E-mail:

info@khbil.dk

Telefon   nr.

47310510