Om os

Om os

Keld Hansen Bil A/S – hvor god service og tillid er nøgleordene!

Hos Keld Hansen Bil er god kundeservice alfa og omega, og vi bestræber os derfor på at give dig som kunde den bedste behandling og vejledning i at finde den rigtige bil. Vi har mange trofaste kunder fra Frederikssund og omegn og er glade for den tillid, de viser os ved at købe bil hos os igen og igen.

Hos Keld Hansen Bil tilbyder vi dig nytænkning, kvalitet, fleksibilitet og et personale, der ikke er ligeglad! Vores værksted har ry for grundighed og entusiasme.

Keld Hansen Bil er et moderne 1700 kvm. bilhus med alt, hvad der kræves af faciliteter for at kunne betjene erhvervs- som privatkunder. Der er højt til loftet og et imponerende lysindfald i vores showroom, der ligger attraktivt på hjørnet af Roskildevej og Strandvangen i ”Bilbyen”, Frederikssund.

Keld Hansen Bil har fået navn efter ejer og værkstedschef Keld Hansen, som siden 1984 har været indehaver af først Aasberg Bil, så Bilforum Nordsjælland og nu Keld Hansen Bil A/S.

Vi flyttede i juni 2000 fra Nygade i Frederikssund til Bilbyen for at få et større, mere nutidigt bilhus med plads til flere lifte og for at skabe bedst mulige forhold for vores kunder og medarbejdere. Vi har i dag 14 lifte på autoværkstedet og 4 på pladeværkstedet, hvilket gør, at du ikke skal vente længe på at få din bil tilset af vores kompetente mekanikere.

Vi har desuden egen vaskehal, så din bil er altid nyvasket, når den forlader Keld Hansen Bils værksted efter service.

Skal din bil på værksted, har vi også en fornuftig lånebilsordning.

At købe bil er en stor beslutning, men tro os: Hos Keld Hansen Bil får du den bedste vejledning af vores sælgere, når du skal handle Renault, Dacia eller Maxus. Vi har et stort udvalg af attraktive biler, nye såvel som brugte, så kom endelig forbi Korshøj 4 i Frederikssund. Vi glæder os til at se dig!

https://www.sebrochure.dk/Keld-Hansen-Bil/WebView/

 

Vores kunder siger

Alt er OK

thumb ulla andersen
2. juni 2022

Har dags dato været hos Keld Hansen bil i Frederikssund. Skulle have lavet en ekstra nøgle til bilen. De overholder pris og aftale, og er meget imødekommende. De vaskede tilmed bilen, mens jeg nød en kop kaffe. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer her. Så derfor mine bedste anbefalinger.

thumb Martin Grundtmann
2. november 2018

Altid god service af sin bil, god kommunikation og forståelse.. Kan kun anbefale at få serviceret sin bil her hos Keld Hansen Bil! Kommer gerne igen og igen!

thumb Philipp Zopf Bragenholt
2. november 2019

Overvejer du at sælge din bil?

Vi mangler gode brugte biler - ring og få en snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig, eller send os en besked.