Om os

Om os

Keld Hansen Bil A/S – hvor god service og tillid er nøgleordene!

Hos Keld Hansen Bil er god kundeservice alfa og omega, og vi bestræber os derfor på at give dig som kunde den bedste behandling og vejledning i at finde den rigtige bil. Vi har mange trofaste kunder fra Frederikssund og omegn og er glade for den tillid, de viser os ved at købe bil hos os igen og igen.

Hos Keld Hansen Bil tilbyder vi dig nytænkning, kvalitet, fleksibilitet og et personale, der ikke er ligeglad! Vores værksted har ry for grundighed og entusiasme.

Keld Hansen Bil er et moderne 1700 kvm. bilhus med alt, hvad der kræves af faciliteter for at kunne betjene erhvervs- som privatkunder. Der er højt til loftet og et imponerende lysindfald i vores showroom, der ligger attraktivt på hjørnet af Roskildevej og Strandvangen i ”Bilbyen”, Frederikssund.

Keld Hansen Bil har fået navn efter ejer og værkstedschef Keld Hansen, som siden 1984 har været indehaver af først Aasberg Bil, så Bilforum Nordsjælland og nu Keld Hansen Bil A/S.

Vi flyttede i juni 2000 fra Nygade i Frederikssund til Bilbyen for at få et større, mere nutidigt bilhus med plads til flere lifte og for at skabe bedst mulige forhold for vores kunder og medarbejdere. Vi har i dag 14 lifte på autoværkstedet og 4 på pladeværkstedet, hvilket gør, at du ikke skal vente længe på at få din bil tilset af vores kompetente mekanikere.

Vi har desuden egen vaskehal, så din bil er altid nyvasket, når den forlader Keld Hansen Bils værksted efter service.

Skal din bil på værksted, har vi også en fornuftig lånebilsordning.

At købe bil er en stor beslutning, men tro os: Hos Keld Hansen Bil får du den bedste vejledning af vores sælgere, når du skal handle Renault, Dacia, Jac eller Maxus. Vi har et stort udvalg af attraktive biler, nye såvel som brugte, så kom endelig forbi Korshøj 4 i Frederikssund. Vi glæder os til at se dig!

Vores kunder siger

Super hjælpsomme da jeg skulle hente en bil de ikke fik lov at lave alligevel.

thumb michael glad
2. november 2020

Indbegrebet af ægte service får man hos Keld Hansen !

thumb Rune Hald
2. november 2020

Super god betjening og rådgivning. Det er anden gang vi køber bil her😊

thumb Pernille Uhrskov
2. november 2019

Overvejer du at sælge din bil?

Vi mangler gode brugte biler - ring og få en snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig, eller send os en besked.