Værksted

Autoriseret serviceværksted for Volvo, Polestar, Renault, Dacia og Maxus

Danmarks bedste værksted!

Vi er blevet kåret som Årets Renault/Dacia værksted 2018. Det er bestemt af kunderne og målt på tilfredshed. Vi ligger derudover også i toppen af listen når det gælder Volvo.

Kom forbi og lad din bil opleve vores værkstedsservice!

Om vores værksted

På vores matrikel kan vi klare stort og småt, og er autoriseret serviceværksted for både Renault, Dacia, Maxus, Polestar og Volvo.

Hos Keld Hansen Bil tilbyder vi dig nytænkning, kvalitet, fleksibilitet og et personale, der sætter ære i sit arbejde! Vores værksted har ry for grundighed og entusiasme.

Vores værksted er hele tre gange blevet kåret som “Årets Renault Værksted”, senest i 2018.

Værkstedsydelser

​Vi har eget pladeværksted, hvor vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og kan derfor klare enhver skade. Alt fra stenslags-reparationer til større trafikskader.

Kundeservice og fleksibilitet er vigtigt for os, hvilket betyder at du altid er velkommen uden tidsbestilling ved udskiftning af viskerblade, pærer, batteri, eller hvis uheldet er ude og dækket skal lappes.

Intet er umuligt på vores værksted, og husk, at vi har egen vaskehal, så din bil altid er nyvasket når den har været til service hos Keld Hansen Bil A/S

Reservedele

Nye måtter eller viskerblade?

Vores dygtige og uddannede reservedelsfolk er altid klar til at hjælpe dig med at finde den del du lige står og mangler. Vi sælger alt i originale reservedele fra Renault, Dacia, Maxus, Polestar og Volvo.