Velkommen til vores nyhedsside!
Her kan du holde dig opdateret på de seneste nyheder og kampagner på vores biler. Du kan finde nyheder om både Renault, Dacia, varevogne samt værksted og eftermarked. Derudover kan du via Facebook knappen bliver viderestillet til vores Facebook side, som du er velkommen til at følge. Her vil der også komme forskellige tilbud, som du ikke nødvendigvis kan finde under nyheder.

Groen Bjaelke

21.06.2021

NY Renault Arkana lander snart!

 

Den nye Renault Arkana, der kommer til Danmark til sommer, begynder ved 278.990 kr. for en meget veludstyret version.

Renault Arkana - den velformede SUV Coupé - kommer til Danmark i løbet af juni måned. Priserne er netop blevet bekræftet og begynder ved lige under 279.000 kroner for en veludstyret version med 140 hk turbo benzinmotor. Arkana kan også fås som E-TECH - altså med hybridteknologi og 145 hk med EDC gearkasse. Her begynder priserne ved 290.990 kr.

Zen versionen er som standard udstyret med fuld LED lygter, P- sensor for og bag, Easylink multimediesystem med 7 tommer skærm, Apple Carplay og Android auto og 17 tommer alufælge. Går man op i Intense-versionen får man blandt andet 10,2 digital førerskærm og spejling af navigation, 9,3 tommer multimedieskærm, fuld LED for og baglys, bakkamera, trådløs mobil opladning og 18 tommer fælge

Det vil også være muligt at bestille bilen i R.S. trim. Det vil sige i sportsoutfit. Denne mulighed eksisterer udelukkende for hybridversionen. I R.S line får man yderligere sorte læder/alcantarsæder med røde syninger, RS line sportssæder, RS line interiør og RS line skørter for og bag. Prisen for RS Line versionen er 331.990 kr.

Den nye Renault Arkana er otte centimeter længere end Renault Kadjar og tre centimeter bredere. Også indenfor er det bedre rummelighed med 41 liter mere bagageplads i bagagerummet.

Men den er ikke blot større end Kadjar – den har også et markant andet design – et design, der ellers kun har været forbeholdt premium-mærker.

Arkana har de maksimale fem stjerner fra EuroNCAP, og er udstyret med den seneste generation af aktive sikkerhedssystemer. Blandt andet er den udstyret med ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), motorvejs- og trafikassistent, skiltegenkendelse, blind spot warning og lane keeping assist.

Derudover er den også udstyret med Active Emergency Braking, der kan bremse for cyklister og gående, hvis føreren ikke når at reagere. For at hjælpe føreren er der også 360 graders kamera, 100 % LED forlys og rear view mirror.

Priser:

E-TECH 145 Zen 290.990 kr.

TCe 140 EDC Zen 278.990 kr.

E-TECH 145 Intens 309.990 kr.

TCe 140 EDC Intens 297.990 kr.

E-TECH 145 R.S. Line 331.990 kr.

Standardudstyr:

Zen:

 • AEBS Nødbremsesystem
 • Lane keeping assist
 • Fartpilot/fartbegrænser
 • Full LED-forlygter
 • Aut. Tænding af kørelys
 • Aut. Tænding af vinduesvisker
 • P-Sensor for og bag
 • 7” Easy Link multimediesystem med Apple carplay og Android Auto
 • 7” førerdisplay (HEV), 4,2” førerdisplay (ICE)
 • 17” alufælge
 • Foldbart bagsæde 1/3-2/3

Intens (Zen+):

 • Multi-Sense (valg af køreprogrammer)
 • 10,2” digitale fører skærm med spejling af navigation
 • 9,3” Easy Link multimedieskærm
 • Midterkonsol med armlæn
 • Full LED-for og baglygter med C-shape
 • Aut. Op-/nedblænding
 • P-sensor for og bag
 • Bakkamera
 • 18” alufælge

R.S. Line (Intens+):

 • Sort R.S. Line sportssæder læder/alcantarasæder med røde sygninger
 • R.S Line interiør
 • R.S. Line skørter foran og bagpå
 • 18” alufælge ”Silverstone” 

Groen Bjaelke

20.05.2021

Åbningstider i pinsen

Pinsedag 23/5-2021: LUKKET

2. Pinsedag 24/5-2021: Salgsafdelingen har åbent fra 11-15, og værkstedet har LUKKET.

Groen Bjaelke

12.02.2021

Prisregn over Keld Hansen Bil

Keld Hansen Bil i Frederikssund blev i går kåret som Årets Forhandler 2020. Bag titlen gemmer der sig historien om en forhandler, der bare gør alting rigtigt

”Du står for alt det jeg drømmer om den perfekte forhandler skal have” Så kontant udtrykte Renault Danmarks direktør Yana Minenko sig forleden i sin tale til Keld Hansen, da han fik meddelelsen om, at Keld Hansen Bil i Frederikssund, netop var kåret til Årets Forhandler ved Renault Danmarks årlige kick off.

At det ikke er varm luft fra Renault Danmark direktøren dokumenterer tallene. Ikke alene har Keld Hansen Bil en markedsandel i sit område på 8.5 procent - hvilket er pænt over den gennemsnitlige Renault og Dacia markedsandel. Keld Hansen Bil formår også at have nogle af Danmarks mest tilfredse kunder. 9 ud af 10 kunder anbefaler ham til venner og bekendte. Som en af kunderne, der bruger Keld Hansen Bil siger

”Der er så rart her og kommer jeg og spørger om hjælp, er nej simpelthen aldrig en mulighed”

Der er i alt 58 Renault og Dacia forhandlere i Danmark – og for overhovedet at komme i betragtning til titlen, er der en række krav, der skal opfyldes.

”Man skal jo have leveret en all round performance, der ligger væsentligt over, hvad man kan forvente. Det vil sige, at salget skal være i top og at kundetilfredsheden både på værkstedet og i salgsafdelingen skal være i særklasse”, siger Yana Minenko. Alt dette og mere til leverede Keld Hansen Bil i 2020.

”Keld Hansen Bil har gjort et ekstraordinært godt job her i 2020 indenfor alle områder – og har fået et reelt gennembrud i salget af elbiler som er supervigtigt for os. Og så skal man jo også være en god forretningspartner for os som importør – og det er Keld Hansen Bil i den grad. Altid positive og konstruktive samarbejdspartnere. Så derfor var der ingen tvivl om, at de fuldt ud fortjener titlen Årets Forhandler 2020”, slutter Yana Minenko.

At Keld Hansen Bil også er stærke indenfor andre felter, blev tydeligt, da årets RCI Award skulle uddeles. Også her er Keld Hansen Bil med helt fremme, når det handler om at sikre at kunderne finansierer gennem Renaults eget finansieringsselskab – RCI. Igen her går historien om den positive tilgang og konstruktive feedback igen.

”Årets RCI-forhandler er en, der støtter op om Renaults finansielle produkter, som f.eks. finansiering og privatleasing. Og Keld Hansen lever til fulde op til kriterierne. De er uden sammenligning den forhandler, der scorer højest på tværs af alle parametre”, siger Thomas Lildballe Jørgensen salgs- og marketingdirektør Renault Finance.

Og for at det ikke skulle være løgn – så nappede Keld Hansen Bil også det man kunne kalde kundernes pris. Nemlig Voice of Costumer. En pris, der gives til den forhandler, har tilfredse kunder og som dokumenterer det ved at indsamle så mange besvarelser fra kunder som muligt om deres oplevelse på enten værksted eller i salgsafdeling. Ud af 21.600 besvarelse fra kunderne hos alle landets Renault og Dacia forhandlere, kom de 1023 fra Keld Hansen Bil. Det kan man vist kalde pænt over gennemsnittet!

 

Diplom -2021ForhandlerDiplom -2021RciDiplom -2021Voice Of Costumer

Groen Bjaelke

17.01.2021 (Opdateres)

COVID-19 INFO!
Restriktionerne er forlænget, og det betyder selvfølgelig at vores salgslokaler til private skal holde lukket frem til og med 28/2 for fysiske besøg.
Er din bil blevet syg, kalder på service, eller er pæren sprunget, så er vores værksted åbent som normalt, selvfølgelig efter de gældende retningslinjer. Ring på 47310510 uanset hvad din henvendelse drejer sig om, så hjælper vi dig til den rette medarbejder.
Vores erhvervsafdeling har åbent som normalt! Det er også muligt for private at kontakte vores erhvervssælger, så vil han guide og hjælpe indenfor de gældende retningslinjer. Disse henvendelser vil blive håndteret af vores erhvervssælger, Lars Wærum.
OBS: VÆRKSTEDET ER ÅBENT! Men INGEN fysiske besøg i vores salgslokaler for private kunder.

Groen Bjaelke

30.12.2020

Salgsafdelingen lukket grundet COVID-19 restriktioner

OBS: GRUNDET COVID-19 RESTRIKTIONERNE HOLDER SALGSAFDELINGEN LUKKET T.O.M. 17/01-2021.

Groen Bjaelke

16.12.2020

Åbningstider jul og nytår

18/12: Lukket mellem 12.30 - 14.00

21/12 - 23/12: Normale åbningstider

24/12 - 03/01: Lukket

 

Groen Bjaelke

02.06.2020

Bestil din Dacia Care serviceaftale online! 

Med Dacia Care slipper du for uforudsete værkstedsregninger, og får fuldt overblik over dine service- og vedligeholdelsesomkostninger, allerede fra første service. Fås fra kun 164,- om måneden!*

Dacia Care er en national service og reparationsaftale som omfatter 4 komponenter for en enkelt bil. Planlagt service, sliddele, udvidet fabriksgaranti og Dacia Assistance.

Du kan bestille eller se priser på https://webshop.dacia.dk/

*Prisen varierer efter model, løbetid og kilometer.

Groen Bjaelke

02.06.2020

Duster har fødselsdag!

Vidste du at Duster var den 2. mest solgte retail bil i Europa i 2019? Så mange mennesker kan umuligt tage fejl!

Det fejrer vi nu med at forære 6 års garanti* med i prisen når du køber en ny Duster! Tilbuddet gælder ved køb t.o.m 30/6-2020. Læs meget mere om kampagnen på https://www.dacia.dk/duster/

*6 års garanti eller 100.000 km (3 års fabriksgaranti / 100 000 km + 3 år forlænget fabriksgaranti / 100 000 km)

Groen Bjaelke

02.06.2020

Dacia privatleasing på alle modeller! 

Vi har udarbejdet nogle af markedets mest attraktive priser på privatleasing til dig.

Du kan eksempelvis få privatleasing af;

- Dacia Sandero Streetway, månedlig leasingydelse på kr. 1.799. Samlet betaling i perioden kr. 69.763.

Dacia Logan MCV Streetway, månedlig leasingydelse på kr. 1.999. Samlet betaling i perioden kr. 76.963

Dacia Lodgy Streetway, månedlig leasingydelse på kr. 2.699. Samlet betaling i perioden kr. 102.163

Dacia Duster SUV Streetway, månedlig leasingydelse på kr. 2.799. Samlet betaling i perioden kr. 105.763

Læs meget mere og se alle de aktuelle priser på https://www.dacia.dk/privatleasing-ny/ eller ring til os på 47310510.

 

Groen Bjaelke

11.05.2020

Renault Kvik

Vi har samlet nogle af vores bedste biler til omgående levering. Hvorvidt du skal bruge en lille Twingo bybil, en outdoor Kadjar eller en Grand Scenic til hele familien – så står de og venter på dig.

Læs meget mere om modeller og priser ved at trykke på billedet nedenfor eller her

Kvik

Groen Bjaelke

19.03.2020

Info vedr. COVID-19 situationen

Kære kunde!

Vi håber på jeres forståelse, og håber vi snart er på den anden side igen ❤️ Men husk - du kan stadig både købe ny bil og få serviceret din gamle kærlighed hos os - vi passer på jer begge! 😍 Nedenfor kan du læse lidt om hvordan vi håndterer situationen.

Vi holder fast i vores normale åbningstider, men har selvfølgelig stor respekt for Corona situationen, og følger myndighedernes anbefalinger. Vi har reduceret lidt i antallet af medarbejdere som er på arbejde.
For dig som kunde vil du ikke opleve den store forskel - vores mekanikere bruger handsker når de håndterer din bil, der er sprit tilgængeligt for både medarbejdere og dig som kunde. Har du specielle ønsker i forbindelse med dit værkstedsbesøg, så ring på 47310510. Vi har forståelse for de forskellige behov, og vi skal gøre vores for at finde den bedste løsning for dig!

Salgsafdelingen er den samme historie - dog tager vi også vores forbehold, og har maksimalt 1 kunde på kontoret af gangen, og i det omfang det er muligt er der ingen kunder på salgskontorerne i respekt for retningslinjen om at holde afstand.

Vi opfordrer desuden til at alt betaling foregår enten med mobilepay, kontaktløs betalingskort eller bankoverførsel. Hvis du skal taste din pinkode på dankort terminalen vil der være plastikhandsker du kan tage på. Kontanter frabeder vi, men ønsker du alligevel kontantbetaling, så foregår det med handsker på.

 

Cookies-, GDPR- og privatlivspolitik

Hos os benytter vi cookies til at få et indblik i, hvordan du bruger vores hjemmeside.
Derudover anvender vi cookies til at understøtte markedsføringen af vores services.

Ved at trykke ”Ok, forstået” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.

Ved at trykke ”Nej tak” vil vi ikke benytte cookies men vær opmærksom på, at det kan påvirke din brugeroplevelse.