Velkommen til vores nyhedsside!
Her kan du holde dig opdateret på de seneste nyheder og kampagner på vores biler. Du kan finde nyheder om både Renault, Dacia, varevogne samt værksted og eftermarked. Derudover kan du via Facebook knappen bliver viderestillet til vores Facebook side, som du er velkommen til at følge. Her vil der også komme forskellige tilbud, som du ikke nødvendigvis kan finde under nyheder.

Groen Bjaelke

 18.11.21

Renault Kangoo vinder International Van of the Year

 

Den helt nye Renault Kangoo Van er netop blevet udråbt som vinder af International Van of the Year 2022. Bag titlen står en jury af 24 europæiske varevognsjournalister.

For et par måneder siden løb Renault Kangoo Van med titlen som Årets Varebil i Danmark. Det var den første pris til Renault Kangoo i Europa. Nu har 24 europæiske varevogns-journalister gjort deres danske kolleger kunsten efter, og har udnævnt Renault Kangoo Van som International Van of the Year 2022

Renault Kangoo Van vandt i skarp konkurrence med 14 LCV-modeller fra i alt 11 forskellige mærker.

Det er 4. gang, at en Renault varebil vinder titlen. I 1998 gik titlen til Renault Master, i 2002 var det Renault Trafic og Kangoo Z.E. vandt i 2012.

Den prestigefyldte pris blev offentliggjort på Solutrans Messen i Lyon – en specialmesse for last-og varevogne. Formanden for IVOTY-juryen Jarlath Sweeney overrakte prisen til Mark Sutcliffe – Senior Vice President for Renaults varevognsafdeling som sagde:

” Jeg vil gerne takke hele den europæiske jury for at have valgt den nye Renault Kangoo Van som International Van of the Year 2022. Prisen giver stolthed for vores ansatte. Med prisen anerkendes deres kæmpe indsats med at designe og producere biler med det højeste kvalitetsniveau. Et køretøj, hvor de fantastiske nyskabelser i bilen, der er unikke i markedet, er blevet designet for at øge brugervenligheden for vores professionelle kunder. Prisen er den seneste anerkendelse af Renaults 120 års innovation og know how in LCV-segmentet”

Lang historik

Den nye Kangoo Van er designet til de behov, der er hos de professionelle brugere, og er blevet endnu mere fleksibel og intelligent end sin forgængere, der siden 1997 er produceret i mere end 4.3 mio. eksemplarer.

Den mest iøjefaldende nye ting som Kangoo Van kan tilbyde er den banebrydende opfindelse, der er kendt som ”Open Sesame by Renault”. Ved at fjerne B-stolpen har man nu markedets største sideåbning, der kan sluge genstande på op til 1.45 meter i bredden. Det er der ingen anden varevogn i det segment der kan. Desuden kan Kangoo rumme op til 3.9 m3 gods, der kan veje op til 800 kg i den lange version af Kangoo. Uanset længde kan Kangoo trække 1500 kg.

Avanceret sikkerhed

Førerkabinen er helt som man vil finde det i en almindelig Renault personbil. Der er det nyeste Renault Easy Link multimediesystem med 8 tommer trykskærm, trådløs opladning af mobiltelefon og hands free card, og naturligvis helt samme sidde- og kørekomfort. Også når man kigger på sikkerheden er det nyeste systemer der er i den nye Kangoo Van. Sikkerhedsudstyret omfatter hele 12 elementer i det nyeste ADAS system. Det omfatter blandt andet som standard, trailer swing assist, rear view assist, trailer swing assist og adaptive cruise control.

På motorsiden er det muligt at vælge mellem ren el med en rækkevidde på 300 km WLTP, en 1.3 liters benzinmotor med enten 6 trins manuel eller 7 trins EDC-gearkasse samt en 1.5 liters dieselmotor.

Den nye Kangoo Van er bygget på den højteknologiske Maubeuge fabrik, der siden 1997 har været hjemsted for produktionen af blandt andet Kangoo. For at sikre optimal produktion af Renault Kangoo både som van men også som personbil, samt varebiler fra Mercedes Benz og Nissan, har man investeret ikke mindre end 450 mio. euro - eller godt 3.3 mia. kr. på at optimere fabrikken og produktionsapparatet.

Mens både benzin og dieselversionen af Kangoo Van er klar til levering i 2021 skal man frem i første halvdel af 2022 før den elektriske version og den lange version kommer på markedet.

 

International Van of the Year.jpg

 

 

Groen Bjaelke

 

19.10.21

Dacia Spring i finalen

Dacia Spring kan nu ikke alene bryste sig af at være Europas billigste elbil. Den kan nu også kalde sig finalist til titlen som Best Buy Car 2022.

Dacia Spring blev lanceret i marts måned, og de første danske journalister testede Dacia Spring i april i København. Dengang var det forventningen, at de første danske kunder ville modtage deres Spring i september. Men, der er jo ikke ret meget, der er normalt indenfor bilverdenen i øjeblikket, så bilen blev forsinket, og det forventes nu, at de første danske kunder må vente til begyndelsen af 2022 før de modtager deres Dacia Spring.

Dacia Spring adskiller sig fra alle de nye elbiler, der introduceres for tiden. Langt de fleste nye elbiler befinder sig i prisklassen over 300.000 kr., og der konkurreres på batteristørrelse og opladningstid.

Dacia Spring går prismæssigt den anden vej og lanceres til under 130.000 kr. Til den pris får man hverken en elbil, der kan lynlade eller køre Århus – København på en opladning. Til gengæld får man en bil med plads til fire personer, et bagagerum på 300 liter og en WLTP-rækkevidde på 230 km, hvilket burde række, da det er de færreste, der kører over 50 kilometer om dagen i gennemsnit.

”Vi er naturligvis kede, af at Dacia Spring er forsinket, for vi glæder os til at lancere den i Danmark og levere den til de mange kunder, der allerede har bestilt en. Den repræsenterer jo noget fundamentalt anderledes, end alle de andre nye elbiler. Som Danmarks suverænt billigste elbil, er den et alternativ til en almindelig mikrobil med benzinmotor”, siger kommunikationschef Søren Hyltoft fra Renault Danmark

De 32 jurymedlemmer vælger vinderen af Best Buy Car Europe 2022 indenfor de næste par uger, og vinderen offentliggøres medio december. Kriterierne for at komme i finalen - og i sidste ende vinde, er at man har en bil, der opfylder den gennemsnitlige europæiske bilkøbers behov.

AUTOBEST har eksisteret i 20 år og første bil, der løb med titlen, var Skoda Fabia, men også Hyundai i10, Opel Corsa og Citroën C3 har haft titlen – hvilket i øvrigt også gælder første udgave af Dacia Duster, der løb med titlen i 2011.

 Dacia Spring i finalen

 

Groen Bjaelke

12.02.2021

Prisregn over Keld Hansen Bil

Keld Hansen Bil i Frederikssund blev i går kåret som Årets Forhandler 2020. Bag titlen gemmer der sig historien om en forhandler, der bare gør alting rigtigt

”Du står for alt det jeg drømmer om den perfekte forhandler skal have” Så kontant udtrykte Renault Danmarks direktør Yana Minenko sig forleden i sin tale til Keld Hansen, da han fik meddelelsen om, at Keld Hansen Bil i Frederikssund, netop var kåret til Årets Forhandler ved Renault Danmarks årlige kick off.

At det ikke er varm luft fra Renault Danmark direktøren dokumenterer tallene. Ikke alene har Keld Hansen Bil en markedsandel i sit område på 8.5 procent - hvilket er pænt over den gennemsnitlige Renault og Dacia markedsandel. Keld Hansen Bil formår også at have nogle af Danmarks mest tilfredse kunder. 9 ud af 10 kunder anbefaler ham til venner og bekendte. Som en af kunderne, der bruger Keld Hansen Bil siger

”Der er så rart her og kommer jeg og spørger om hjælp, er nej simpelthen aldrig en mulighed”

Der er i alt 58 Renault og Dacia forhandlere i Danmark – og for overhovedet at komme i betragtning til titlen, er der en række krav, der skal opfyldes.

”Man skal jo have leveret en all round performance, der ligger væsentligt over, hvad man kan forvente. Det vil sige, at salget skal være i top og at kundetilfredsheden både på værkstedet og i salgsafdelingen skal være i særklasse”, siger Yana Minenko. Alt dette og mere til leverede Keld Hansen Bil i 2020.

”Keld Hansen Bil har gjort et ekstraordinært godt job her i 2020 indenfor alle områder – og har fået et reelt gennembrud i salget af elbiler som er supervigtigt for os. Og så skal man jo også være en god forretningspartner for os som importør – og det er Keld Hansen Bil i den grad. Altid positive og konstruktive samarbejdspartnere. Så derfor var der ingen tvivl om, at de fuldt ud fortjener titlen Årets Forhandler 2020”, slutter Yana Minenko.

At Keld Hansen Bil også er stærke indenfor andre felter, blev tydeligt, da årets RCI Award skulle uddeles. Også her er Keld Hansen Bil med helt fremme, når det handler om at sikre at kunderne finansierer gennem Renaults eget finansieringsselskab – RCI. Igen her går historien om den positive tilgang og konstruktive feedback igen.

”Årets RCI-forhandler er en, der støtter op om Renaults finansielle produkter, som f.eks. finansiering og privatleasing. Og Keld Hansen lever til fulde op til kriterierne. De er uden sammenligning den forhandler, der scorer højest på tværs af alle parametre”, siger Thomas Lildballe Jørgensen salgs- og marketingdirektør Renault Finance.

Og for at det ikke skulle være løgn – så nappede Keld Hansen Bil også det man kunne kalde kundernes pris. Nemlig Voice of Costumer. En pris, der gives til den forhandler, har tilfredse kunder og som dokumenterer det ved at indsamle så mange besvarelser fra kunder som muligt om deres oplevelse på enten værksted eller i salgsafdeling. Ud af 21.600 besvarelse fra kunderne hos alle landets Renault og Dacia forhandlere, kom de 1023 fra Keld Hansen Bil. Det kan man vist kalde pænt over gennemsnittet!

 

Diplom -2021ForhandlerDiplom -2021RciDiplom -2021Voice Of Costumer

Groen Bjaelke

02.06.2020

Bestil din Dacia Care serviceaftale online! 

Med Dacia Care slipper du for uforudsete værkstedsregninger, og får fuldt overblik over dine service- og vedligeholdelsesomkostninger, allerede fra første service. Fås fra kun 164,- om måneden!*

Dacia Care er en national service og reparationsaftale som omfatter 4 komponenter for en enkelt bil. Planlagt service, sliddele, udvidet fabriksgaranti og Dacia Assistance.

Du kan bestille eller se priser på https://webshop.dacia.dk/

*Prisen varierer efter model, løbetid og kilometer.

 

 

Cookies-, GDPR- og privatlivspolitik

Hos os benytter vi cookies til at få et indblik i, hvordan du bruger vores hjemmeside.
Derudover anvender vi cookies til at understøtte markedsføringen af vores services.

Ved at trykke ”Ok, forstået” eller klikke videre på siden accepterer du vores brug af cookies.

Ved at trykke ”Nej tak” vil vi ikke benytte cookies men vær opmærksom på, at det kan påvirke din brugeroplevelse.