Velkommen til vores nyhedsside!
Her kan du holde dig opdateret på de seneste nyheder og kampagner på vores biler. Du kan finde nyheder om både Renault, Dacia, varevogne samt værksted og eftermarked. Derudover kan du via Facebook knappen bliver viderestillet til vores Facebook side, som du er velkommen til at følge. Her vil der også komme forskellige tilbud, som du ikke nødvendigvis kan finde under nyheder.

Groen Bjaelke

01.07.2019

Finansieringskampagne! Spar 4.500-9.000,- v. finansiering hos Renault/Dacia Finance!

Vil du gøre en ekstraordinær god handel? Så har vi tilbuddene til dig.

Du kan netop nu spare 4.500-9.000,-* hvis du finansierer din nye Renault eller Dacia gennem os. Renault/Dacia Finance står for finansieringen, og kan tilbyde fordelagtige priser. Ved at trykke på billedet, kan du læse mere om de forskellige vilkår og priser. Derudover er du velkommen til at ringe til salgsafdelingen på 47310510 - så laver vi gerne et specifikt tilbud.

*Beparelsen er afhængigt af hvilken model der vælges. Enkelte modeller er undtaget fra kampagnen. Tryk på nedenstående billede for flere informationer.

Renault -megane -estate -kfb -ph 1-overview -006.ximg .l _4_m .smart .jpg

Groen Bjaelke

24.06.2019

Ny Renault Clio kommer til efteråret!

 

Vil du være blandt de første til at få mere at vide, og måske blandt de første til en prøvetur, så tryk her.

Et nyt forførende look...

Den nye CLIO tillægger sig et mere forførende og inspirerende look. Sensuelle linjer, dynamisk profil, markerede sider og en ny lyssignatur med fuld LED-belysning – denne lille bil er elegant og forførende.  

Et redesignet interiør...

Nyd interiøret, som er blevet designet på ny, ned i de mindste detaljer. Nyt smart cockpit, materialer af høj kvalitet og en gennemført finish, den nye CLIO bestræber sig på at være endnu mere moderne og forførende. Den fremstår som altid unik og interiøret kan ikke undgå at påvirke dit humør positivt.

Nem at betjene...

Med Renault EASY CONNECT, tilbyder den nye CLIO en teknologisk forbundethed, koblet med en yderst brugervenlig oplevelse. Hvad enten du kører i byen eller på landevejen, har den ikoniske lille bil også de seneste Renault EASY DRIVE løsninger for at gøre kørsel og parkering nemmere. 

Tryk på billedet for at læse meget mere om den nye Clio. Renault -clio -reveal -005.ximg .l _6_m .smart .jpg

Groen Bjaelke

24.06.2019

Så er den nye Renault Twingo landet!

Fald for dens elegante stil

Den helt nye TWINGO bliver chik og kan tilføjes moderne styling med dens nye front, nye LED-lyssignatur og nye 15'' Venetian-alufælge. Hvis det skal være endnu mere raffineret, kan du vælge de nye farver og mærkater - toppen af poppen!

Du er selv herre over interiøret. Rummeligt, lyst, strålende farver... Brug de specielle brugertilpasningspakker til at designe dit interiør, som du vil have det. Der er masser af plads til kreativitet! Tryk på billedet for at læse meget mere!Renault -twingo -overview -022.ximg .l _8_m .smart .jpg

 Groen Bjaelke

 24.06.2019

Privatleasing af Renault Zoe - Månedlig ydelse 2.995 kr./md**

Renault ZOE R110 41kWh Intens leasing tilbud - 10.000 km pr. år

Udbetaling 4.995 kr.

Renault ZOE Intens med masser af topmoderne udstyr

  • Håndfrit nøglekort
  • 7" touchscreen
  • Automatisk klimaanlæg
  • Cruise control
  • Foropvarmning af kabine 
  • Hill Start Assist
  • Parkeringssensor med bakkamera 
  • Regn- og lyssensor
  • 17" alufælge
  • Bose® lydsystem, med subwoofer og 6 højttalere

Og meget mere...

 

** Renault ZOE Intens 41 kwh. Privatleasing via Renault privatleasing (Santander Consumer Bank), Leasingperiode 36 måneder og 10.000 KM km/år, Udbetaling 4.995 kr., Fast leasingydelse 2.995 kr. pr.md., Samlet betaling i perioden 112.815 kr. Alle priser er inkl. serviceaftale og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusiv dæk, obligatorisk kaskoforsikring samt eventuelt ekstra udstyr, delydelse og grøn ejer afgift. Positiv kreditgodkendelse og betaling via betalingsservice forudsættes. 300 km rækkevidde ved reel kørsel (WLTP). Tilbuddet gælder for kundeordre indtil d. 30/6-19. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Zoe -tilbud .ximg .l _12_m .smart .jpg

Groen Bjaelke

 24.06.2019

Eventyret er lige rundt om hjørnet, med de nye Techroad modeller fra Dacia!

Forestil dig din Dacia, skræddersyet til maksimal nydelse og eventyr, med ekstraudstyr og detaljer der gør rejsen nem og behagelig – Det får du med den nye Techroad-serie. Det begrænsede sortiment er på modellerne: Duster, Sandero og Logan. Med dynamiske farver, der forfører og modernitet i form af udvalgte teknologier der forenkler dine rejser. Uanset om du er alene, sammen med venner eller familie, vil du få lyst til at bruge så meget tid som muligt i disse modeller.

Indretningen udtrykker en stærk følelse med adskillige røde detaljer udvendig og indvendig. Selve komforten understøttes af en masse tekniske hjælpemidler, som har til formål at gøre køreoplevelsen bedre og nemmere, såsom: bakkamera, automatisk klimakontrol og Android Auto™-kompatibelt mediesystem og Apple CarPlay™. Så kan du uden problemer parkerer bilen eller nyde musik og navigation fra din smartphone på MediaNav Evolution-skærmen. Techroad-versionen har alt hvad du behøver, i en moderne bil –  men til den kendte lave Dacia pris!”

 

Imag 19 0128 4 1